Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Tänk att änglar fanns
Gåtans svar som det kan heta
Överallt och ingenstans
Nu man kan sluta att leta
En himmelsk tro
Amor skjuter pilar
Kärleken kan gro
Lyckan som vilar
Stjärnor och planeter
Bro mellan hav och land
Dras vi som magneter
Håller vi varandra i hand
Trappa mot evigheten
Nakna och rena
Tillsammans vi är enheten
Tiden ska oss förena
I regnbågens dans
Hjärtan som slår i takt
Livet fick så en chans
Slutet på en skattjakt
Så guldet i en saga
Drömmar och fantasi
Olyckligt hjärta att laga
På vingar svävar då vi
Fjärilar som kommit till ro
När så då två blir ett
Hos dig vill jag för evigt bo
Så passionerat och hett




Fri vers av Lidde
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-05 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde