Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken bara finns där...


Livet blir stilla.


Livet som sjöd
och blodet som svallade
har stillnat
likt en vårflod som dragit fram.

Kvar finns rester
vi ler åt
igenkännande.

Kärleken har landat
i en stilla bäck
som ibland porlar till,
vi skrattar!

Älskade
snart säger vi JA
till varandra och
en framtid tillsammans.

Inför våra nära och kära
ska vi avge våra löften.
De ska få glädjas med oss.
Du och jag...
nu och för alltid!




Fri vers av pärlan
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-07-02 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan