Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är kärlekens namn

Du är så bra
Mer är än bäst
Allt man vill va
Livet blir en fest
Alla pushande ord
Alla kärlek du förtjänar att få
Som ett uppdukat bord
Som alla andra är du unik då
Du ger en magisk känsla
Då livet blir en dans
En hel värld du kan pensla
En konst i briljans
Tungan som smekt en våg
En explosion liknande orgasm
Där du går fram som ett tåg
Med en brinnande entusiasm
Som stjärnan du alltid lyser
Närmare himlen är svårt att vara
Alla kärlek till dig jag hyser
Känslor kan vara svåra att förklara
Om du är nyckeln till något stort
Ser alla fjärilar på en stor äng
Svårt att förklara vad det är du gjort
Som om du klippt en navelsträng
Du färgar mer än bara min värld
Regnbågens färger du gett ett namn
Du är bara så underbart älskvärd
Alltid där med öppnande stor famn
Så mycket kärlek du ger
Kräver aldrig något tillbaka
Du ingen någonsin överger
Alla borde din godhet få smaka




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-08 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag skickade den här till Gabriella :)
2020-01-20

  Seasons VIP
Bra fångat!
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde