Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DecemberTävling (Eget foto)


I smyg

 

 

Innehållet minskar
och priset går upp.
Tillverkarna tycker säkert
att de gjort en kupp.

Så håll ögonen öppna
alla ni andra.
Vem är det annars
som ni kan klandra?

Saker händer.
Bäst att se opp.
Tänka lite mer
med sin huvudknopp.

Man känner sig lurad,
men sanningen ska fram.
Gör den det
får de stå där med skam.

Jag ville veta
varför det är så?
Man får kanske fråga,
det måste kunna gå.

 

Hänger du på?

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-12-10 19:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättebra.
2020-01-18

  Thomas Widemark
Bra text, bra rimmat, bra fotoexempel!
2020-01-01

  Lars Hedlin
Insiktsfullt och tankeväckande!
2019-12-15

  morgonstjärna VIP
toppenbra att tänka på !
2019-12-13

    Ken Cassel
Håller med dom andra
Bra skrivet

Kramar..
2019-12-13

  överlevaren VIP
Innehållet minskar och priset höjs!
2019-12-12

  Eva Helene VIP
Så sant, bra skrivet!
2019-12-12

  Rise Little One
Konsten att sälja går hand i hand med konsten att värdera varor av konsumenter
2019-12-12

  Olof Lagerhorn VIP
Fint utvecklad uppmaning till
att vara en medveten konsument.
2019-12-11

  Niliboy
Ja. jag känner också lite lurad, den lilla flaskan med protespuder innehållet knappt hälften, man borde kanske klaga?!
2019-12-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra! Prata om mygel. Man måste vara observant. Ändå blir man ofta lurad.
2019-12-11

  ULJO
Så är det. Allt går ut på att tjäna så mycelet pengar som möjligt på oss konsumenter. Alla knep är tydligen tillåtna.
2019-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vikten av att vara en medveten konsument!
2019-12-11

  Maj-Lis VIP
Helt sant detta
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP