Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskande par

Ett älskande par
Vet inte vad dom har
Lyckan i deras blickar
När så klockan tickar
Så i kärlek och hat
Hålla ihop trots skitprat
Bytte ringar med varann
Hjärtan i natten brann
Ritade hjärtan i sanden
Ni aldrig släppa handen
En himmel och ett hav
Ni är varandras grav
Tills döden skiljer er åt
Aldrig glömma att förlåt
När kyrkklockor ringa
Ni ut i livet ska springa
Alltid vid varandras sida
Vackra frön ni kan sprida
Herren ska var med er
Ingen som er överger
Ni förebilder för unga
För livet det kan gunga
Så sitt bara lungt i båten
Du blir då alltid förlåten
Men ta ingenting för givet
Sluta inte att älska livet
Alla vet vad dom behöver
Innan någon annan tar över




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-15 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde