Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kär gammal vän


Lina

Lilla flickan Lina
Får världen att skina
Hon har en charm
Man blir alldeles varm
Får hjärtan att smälta
I tankar och känslor hon välta
När hon sen skrattar
Ingen annan som fattar
Orden inte bara tomma
Du så vackra blomma
Du kanske inte allt förstår
Allt kanske inte din väg går
Det är de som gör dig unik
Så ingen annan du är lik
Även om du faller som en komet
Så bara en som du på denna planet
Då ditt namn ska då lysa
Ingen ska behöva frysa
För som den stjärna du är
Alla värme och kärlek du bär
För att så bara din röst
Kan vara en vacker tröst
Så se aldrig ner på dig själv då
Du kan ju mycket bättre än så
För lilla älskade Lina
På dig ska ljuset alltid skina




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-20 19:24



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Vad fint!
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde