Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan före dan

Så här dan före dan
Finns just ingen plan
För julen är ju ändå aldrig vit
Hela världen alltid så full av skit
Inget vi så bryr oss om idag
Någon stark, någon svag
Så vi tänder alla våra ljus
Lyser så i varje hem och hus
När någons låga sakta brinna ut
Så varje minut livet får ett avslut
Sitter lugnt och väntar på klappar
Där ibland allt förstånd vi tappar
Vi köper vår kärlek till dom vi gillar
Inget där som hungern stillar
Tävlar vem som fått flest och sen är bäst
Julen är ju ändå alltid en stor fest
Det kanske sen spårar ur
Som en del i våran kultur
Så dan före dan
Som alla andra likadan





Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-22 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde