Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarsolens land

i sommarsolens land
det grå vattnet
talar om förgiftningen
nu som då

Mitt sinne kan inte
låta kärlekens bojor lätta
min själv är fångad
av flickans leende hårsvall




Fri vers av virre
Läst 676 gånger
Publicerad 2006-07-03 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre