Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig jag älskar dig.....tonar som ljuvaste musik..

Du höll på att laga en matbrödsmaskin
kameran filmade dig under tiden
bakom dig i ditt garage hängde en
stor svensk flagga & den är du stolt över
vi pratade & skrattade & det märktes
hur glad du var att vi tittade på
din syster & din mamma på andra
sidan av den stora vida Atlanten
kärleken är störst & den strålade
i vårt samtal & vi känner att vi är nära
trots avståndet mellan oss..
vi hörs av i morgon sa du medan
ögonen tindrade & munnen log
längtan efter varandra gror ständigt
om det vore en växt eller en blomma
så skulle den vara lika hög som storyn
om Jack and the Beanstalk Plant..
saknaden bor i våra hjärtan & emellanåt
skaver det lite extra som nu i jultid
plåster på såren är alla kärleksord som
vi ödslar ut i massor & när du min son
säger jag älskar dig jättemycket mamma
då dansar mitt hjärta & sjunger glatt
jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig
tonar som ljuvaste musik mellan oss tre







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-24 12:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen detta tillstånd.
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP