Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen sol

det finns ingen sol
jag vågar inte andas in den luft
som du just
pressat ut,
som ett svar på alla tårar
som aldrig svämmade över

jag var en sjö i en frisk värld, jag var en
stilla minnesförlust,
allt blev tyst efter självvalda ingrepp på tankenivå
och jag bara undrade,
måste en allltid välja?

det finns ingen sol
året tar slut och alla talar om oss
jag fick slut på drömmar,
ville dränka mig i badkaret
igen
igen
igen
inget försvinner bara för att
du inte hittar det

skam på burk
vinterträd
Sylvia, jag ser dig
trösta mig

allt det här har funnits i evighet,
som om du skulle vara den första,






Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-28 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser