Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Munkavle göra sig icke besvär, om den försöker, dras den bort, sanningen ska ljuda högt & tydligt, alla lögner stick & brinn!


Lögnen dreglar runt hans mun & droppar ner på falska manteln

Den lilla ledaren of Sweden säger sig
vara mycket stolt över det gångna året
att landet bär en trygg stark & ljus framtid
hur bara vågar han säga dessa ord?
han ljuger folket mitt i ansiktet & sen
har han mage att stå & småle mitt i all
pågående massförstörelse som skakar om
landets grundvalar & sätter skräck i folk!
lögnen dreglar runt hans mun & droppar
ner på hans falska mantel som hänger
snett över hans axlar & sprider illaluktande
dofter varhelst han går är sitter & står
sanningen talar sitt tydliga klarspråk
alla lögner han spridit & sprider håller
på att ruttna sönder & falla ihop fullständigt
spåren lyser glasklart & det kan han
& hans styrda media inte mörklägga!
landet håller på att totalvissna
all blomstring är som bortblåst
håll i hatten peruken gott folk
& resten av edra kläder gods
detta är bara början på den
sataniska groteska agenda!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-01 15:16



Bookmark and Share


  Koloristen
Stefan - ledaren som vill ta död på sitt eget folk.
2020-01-02

  Bibbi VIP
"hur bara vågar han säga dessa ord?"
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP