Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hissar trons segel & seglar vidare

Det gamla året är för alltid förbi
nytt ligger dolt framför oss människor
nya oupptäckta dagar vandrar in
livet går sin egen väg följer sin puls
det enda man kan göra är att hänga på
hålla i dess hand & gå på upptäcktsfärd
aldrig vet man vad som väntar bakom hörnet
aldrig vet man vad som kommer att ske
ett vet jag i alla fall & det är att jag blickar
mot ljuset låter det fylla min själ & fortsätter be
oavsett vad som vill inträffa på nya året
vilar jag i en kärleksfull famn som leder
mig emot säker tryggad hamn
mitt ankare i livets stormar
min tröst i dagar av sorg
lindrar plåstrar om & viskar
till mitt hjärta de finaste orden
älskar dig över allt på jorden
hissar trons segel & seglar vidare
på det nya väntande året







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-02 11:30



Bookmark and Share


  limerick
Vacker och trösterik poesi.
2020-01-03

  Fredrik Axelsson
Fina rader!
2020-01-02

  morgonstjärna VIP
så fint
2020-01-02

    ej medlem längre
Du förmedlat en skön känsla med dessa positiva ord, tack..
2020-01-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP