Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Patrullera omkring med himmelskt ljus

Knäppta händer för mitt land
att freden ska bygga sitt bo
fylla Sverige med fridfullhet
massa kärlek hopp & tro

Knäppta händer för mitt land
att änglar ska invadera i hord
patrullera omkring med himmelskt ljus
som soldater skydda vår jord






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-05 23:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2020-01-06

    ej medlem längre
Vackert..
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP