Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från vindsförrådet.


Självdistans

I Linköping vid kapellet Sankt Hans

jag mötte en man med så'n självdistans

att varthelst han än for

på semestersejour

kom han fram någon helt annanstans.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-01-06 19:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jättebra skrivet, heja dig!
2020-01-08

  lodjuret/seglare VIP
Kanske en sådan Hans känner, när han ryter själva orden bränner, men sådana människor är, de hellre ryter till än lär, en del står till o andra ränner..
2020-01-06

  Gunnel Eriksson VIP
Fordrar eftertanke och
sen kan man skratta.
2020-01-06

    ej medlem längre
humor utan kompass
2020-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Asgarvar!!!
Superbt!
2020-01-06

    Sefarge VIP
En av de mer högtflygade
Limerickar på skaldehimlen
Mästarklass!
;)
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick