Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytande ideal


En enveten vegan från Torneträsk
Blandade till en större sats med mäsk

Men detta gick på sned
En gris trillade ned

Ny smak han fann; -Va gött dä ä mä fläsk!




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-08 19:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bacon kan verkligen dra, även om broccoli smak bra, Norrland har en del folk, som ibland behöver tolk, till att som gott fördra...
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST