Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snaran dras åt hårdare vill krympa kväva friheten

Snaran dras åt hårdare emot yttrandefrihetens
olika åsikter tankegångar & synsätt
diktaturvindar blåser över & vill krympa
tysta ner rätten att yttra sig helt fritt
det sägs att kritik mot migration ska
kriminaliseras & göra det straffbart att fråga
vad alla våra skattepengar används till
men en sak är att frihetens röster tystnar aldrig
de söker nya vägar nya stigar att trampa upp
ju mer motstånd ju mer växer ilskan emot
att stå upp & kämpa på oavsett skrämmande hot
det går inte att tysta dem sätta ut snaror..
de förhandlar samtalar bakom mörkläggningar
i ljudisolerade rum där ingen kan avlyssna
friheten fortsätter till sista pulserande andetag
inspirerar folk att inte ge upp utan ta nya tag!
ty diktaturen är absolut inte välkommen
den är hatad & för alltid en grotesk fiende!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-11 12:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2020-01-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP