Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing


Ljusa änglars himmelska svärd krigar mot de svarta demoniska

Det är satanister vi har att strida emot
så säger folk som fattar vad som pågår
som känner upplever förnimmer ondskan...
den plöjer sönder samhället gräver djupa hål
så människor ska falla i & skada sig svårt
grotesk i allt den gör vill bara illa & förstör
raserar allt som byggts upp tills det ligger
på marken i spillror fullt utav krossat glas
ondskans spår innehåller katastrof & lidande
förgörelse på förgörelse tills den får som den vill
politiker följer efter dess dödliga svans
låter sig ledas fram i osynliga koppel
lyssnar lyder till den ondes gormande röst
gör som befaller skriker den & sparkar
mot marken så den skälver & skakar
yes yes master viskar de tillbaka..
"vi håller oss till dina ord & fortsätter din
agenda som är att förinta Sveriges jord"
demoniska krafter krigar dag & natt
svarta änglar på uppdrag av satan själv
men ljusets änglar bär ingen fruktan
de krigar emot & höjer sina glimmande
himmelska svärd & befaller dem vika undan
godhetens fader ger order att kämpa på
det är inte bara mot kött & blod kampen
består av, utan mot ondskans krafter
det märks mycket tydligt idag & vi som
förstår höjden djupet bredden av detta
arbetar på & fortsätter att be för vårt land







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-12 12:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sanningen i ett nötskal.

Till fb och twitter.
2020-01-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP