Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiker media är specialister på att vinkla, ljuga, gömma undan sanningen.....!


Vi som älskar sanningens klarspråk går inte att tysta

Varför sprider ni så mycket lögn
& varför mörklägger ni hela tiden?
ni lurar människor in på villovägar
men det är väl det ni vill så ni kan
kontrollera dem med er propaganda
styra hjärnor med falska budskap
hela samhället är förpestat av lögner
inte undra på att det håller på att ruttna
ni har ersatt blomstringen som var
med visset nerbrutet söndrat & dött
är ni nöjda & belåtna nu när ni ser eländet?
varför behandlar ni landet & folket så illa
vad har de gjort för att förtjäna detta?
de som står upp för sanningen blir ofta
attackerade hatade hotade trakasserade
förföljda & angripna med enorma lögner
vi som älskar sanningens klarspråk
bryr oss inte om denna elaka behandling
vi bara fortsätter vårt livsviktiga uppdrag
att klä av lögnens illaluktande klädsel
dra bort mörkläggningsdraperier
sätta på strålkastarljuset & avslöja
visa omvärlden sanningen
tysta oss kommer aldrig att gå
skrämseltaktik fungerar inte
munkavlar rivs bara bort
obekväm för pk folket
kommer vi alltid att vara
helt rätt vi är så på dem mätt








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-16 09:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"varför behandlar ni landet & folket så illa
vad har de gjort för att förtjäna detta?"

Min fråga också!
2020-01-17

  Thylacine
Bra skrivet!
Nej det går inte att tysta oss
och vi blir fler och fler.
2020-01-16

    lydriket
vers veritas
2020-01-16

  Koloristen
Sanningen påstår de vara "rasistisk". Därmed stänger de sig själva ute för att vilja ha sanningen och byter därmed också ut denna mot lögnen. Mycket ovist.
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP