Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt igång med att sätta skeppet upprätt innan det drunknar

Sätt igång & rädda mitt lilla sårade
blödande infekterade fosterland
ni som har största ansvaret har
låtit saker & ting gått för långt
fattar ni inte att människor lider
upplever rädsla & känner sig maktlösa
mångas liv har blivit helt förstörda
attacker på snälla fogliga laglydiga
har bara eskalerat & ni bryr er inte
ni verkar vara totalt handlingsförlamade
i mångas ögon konflikträdda & flata
hela samhället ligger på grund
har fått rejäl slagsida..
precis som ett skepp som navigerat fel
med en kapen utan någon kunskap
hur man hanterar farkostens ratt
enorma vattenmassor väller nu in
& om ni nu inte sätter igång & bärgar
så kommer det att drunkna helt
släng ut livbojar till människor
sätt igång & hjälp dem på fötter
sätt igång med att sätta skeppet
upprätt & låt vattnet försvinna
plåstra om de öppnade såren
börja behandla alla infektioner
vi som KRÄVER detta är MÅNGA
vi blir bara fler & fler & fler...
om ni inte fattar detta så ska
ni omgående lämna era poster
spåren efter er är förödande
ni kan inte leda till blomstring
det ni varit mycket bra på
är att låta landet vissna ner







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-16 12:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP