Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar alla människor på jorden

Min tro kan ingen ta ifrån mig
mitt älskade kors glöder av liv
uppståndelsens Jesus lever
människor kan håna & hata
göra narr hur mycket de vill
åt denna person som älskar
alla människor på jorden
han sträcker ut sin hand
till den som vill hålla den
för att stötta hjälpa på vägen
genom svårigheter prövningar
han kallas kärleken & vill inget
hellre än att trösta den som lider
torka av tårarna på kinden
bära alla bekymmer all oro
inte undra på att jag känner
mig lättad & så befriad
min rygg är inte nerböjd
han bär ju dem åt mig!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-16 23:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP