Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag älskar er så!

Daniel & Melissa
ni är det viktigaste jag har
ni fyller mig med lycka
ni förgyller mina dar

Daniel & Melissa
tack att jag fick föda er
stolt liten mamma
som alltid för er ber

Daniel & Melissa
min kärlek bär er två
finns alltid vid er sida
jag älskar er så!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-17 12:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fina ord från en underbar mor.
2020-01-17

    ej medlem längre
Vilken fin kärleksförklaring till dina barn..
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP