Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kärleks historia i ler o långhalm"


För att dy är dy




Och ingen dynga mer
kunde skilja dem från
Varandra

När de vandrat
tillsammans på
Östgöta leden

Och de fann en
Tursam hästsko
som. ..

Band dem samman
I vått som torrt.







(Tänk vad några nätter
i samma sovsäck kan
leda till?)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-08 00:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig kärlekshistoria!
2020-02-09

    Lena Staaf VIP
Sedan hängde de hästskon rätt över dörren så att inte kärleken skulle rinna ut.
2020-02-08

  Scarlett Miryam VIP
Vem är dy, vem är jag... härifrån till evigheten är det vi.
(... göra det bästa av situationen, när man sitter fast?)
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP