Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vågor

 

 

Jag vill flyta bort
på drömmarnas vågor,
se mig själv uti solens ljus.
Det räcker ej längre
med eldens lågor,
jag längtar bort ifrån detta hus.

Bort till ljuset
på varma stränder,
himmel blå och havet så stort.
Inget mörker
vart än jag mig vänder.
Önskar jag redan hade det gjort.

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 1386 gånger och applåderad av 37 personer
Utvald text
Publicerad 2020-01-18 10:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Målande vackert och gripande skaldat.
2020-03-14

  blått nagellack
Väldigt väldigt fin och stark.
2020-03-07

  bittemi VIP
Lätt att känna igen sig i din önskan! Vacker text med fina rim
2020-02-07

  Fem hjärtan VIP
Grattis till utvald text! Underbar dikt
2020-02-03

  Björn Björkegren/Blue Bear
Tjusigt!
2020-01-29

  lodjuret/seglare VIP
Tänk så populärt numera, att angöra en brygga, som längtan till sommarens mygga, att kring i hagar domdera, som dansa i flygande fläng, omkring sig omge av sommaräng, bada i gemenskap o acceptera...
2020-01-26

  Lars Hedlin
Så härligt :)
2020-01-25

  Bibbi VIP
Grattis till utvald text!
2020-01-25

  Anya VIP
Vackert i bunden form. Känner igen mig i orden. Grattis till stjärnan.
2020-01-22

  Cikoria Blå VIP
Enkel dikt utan konstigheter som inte kan missförstås. Bra rim.
2020-01-22

  överlevaren VIP
Orden ger en vacker och varm vy!
2020-01-20

  ULJO
Underbar önskan
2020-01-20

  Chawa VIP
Längtan driver och pulserar i varje ord. Väl fångat i ett vackert rimsmide!
2020-01-19

  Ninananonia VIP
Fint att drömma så :)
2020-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
En känslofylld och vacker dikt om längtan, till ljus inuti och utanför. Och fotot är perfekt illustration.
2020-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Så tänker jag också, är less på det gråa och trista vädret.
2020-01-19

  morgonstjärna VIP
sol och värme längtar de flesta efter nu fint

2020-01-19

  Rise Little One
Känner igen mig i den längtande efter värme som du beskriver så fint om vännen.
2020-01-18

  Olof Lagerhorn VIP
En metafor som på lätta vingar
bär bilder av längtan till ljus,
hav och värme.
2020-01-18

  Niliboy
Vackert å fångar nog mångas önskningar å drömmar, men jag trivs i kylan
Å det goda renbete i mitt fagra Sameland!
2020-01-18

  Niliboy
Vackert å fångar nog mångas önskningar å drömmar, men jag trivs i kylan
Å det goda renbete i mitt fagraS
2020-01-18

  Eva Helene VIP
Så vackert i ord och bild!
2020-01-18

  Bibbi VIP
Så tänker jag också...
2020-01-18

    Ken Cassel
Alla längtar vi nog efter en liten resa
till varmare breddgrader, vännen
Vilket skulle vara riktigt skönt

:-)
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP