Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strålande blomma full av paletter som älskar skapa

Du är en strålande blomma
dina blad lyser av livskraft
bevattnar dig med kärlekens
vattenströmmar & vårdar dig ömt
livets dagar har format dig
ogräs har försökt förminska
försökt att hindra din tillväxt
emellanåt har bladen varit matta
hängt ner nästan som om de vore
på väg att falla ner emot mark
men du sträckte dig emot himlen
lät ljusets strålar inspirera
värma dig till att växa frodas
min unika fina empatiska
varma konstnärssjäl till dotter
du är full av paletter som älskar skapa
fortsätt på den vägen
släpp fri dina inre gåvor
låt dem berika ditt liv







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-18 11:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP