Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagligen sprider lögnen falskhetens budskap

Som svar på alla smutskastningar
som pågår dagligen i medias skriverier
även tv radio som är politiker styrda
så ska ni inte tro att vi som ser & hör detta
kommer låta oss skrämmas till tystnad
utan vi fortsätter agera högt & kraftfullt
emot alla lögner vinklingar ni sprider
sanningen är vår vän & tillsammans
strider vi på för att den ska synliggöras
att vilseleda människor är ett bevis på
att ni tjänar falskheten & det leder aldrig
till något gott som trädet med god frukt..
istället sår ni i fel åker & då blir det ruttet
så vi som ser hör förstår det pågående kriget
mellan lögn & sanning ger oss inte i striderna
vi krigar på & gör allt för att avslöja tvätta bort
allt smuts som lagrats i allt för många år
aldrig att vi ger upp motståndet
det ger oss bara större muskler
sanningen vill kommer segra!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-19 12:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP