Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan älskar dra bort mörkläggningar & sätta på ljuset

Min penna kan inte sluta skriva
om alla sataniska attacker som pågår
det finns ju ingen ände på vad som händer
hela tiden dygnet runt sker något hemskt
ett av det senaste som gör mig heligt förbannad
är en 92-årig kvinna som blev brutalt nedslagen
rånad i sitt eget hem & fick svåra skador på kroppen
jag skriver för henne & alla andra äldre som inte orkar
jag står upp för dem & andra utsatta som hemlösa!
det har går för långt för länge sen & vad gör politiker?
varför ingriper de inte med hårdhandskarna & sätter ner
foten mot pågående elände som bara verkar eskalera?
de har skapat detta samhälle & de har största ansvaret
vi folket är förtryckta & ska helst hålla käft!
inte min penna för den fortsätter skriva ut
vad den ser hör upplever & förnimmer
den älskar dra bort mörkläggningar
sätta på strålkastarljuset & avslöja
berätta sanningen som lögnen hatar







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-20 10:14



Bookmark and Share


    lydriket
Bra att du belyser pågående mörkläggning.

FOI definierar sitt gråzonläge, typfall 5, där försvaret kan kopplas in mot den egna befolkningen och allmänna val inhiberas för "rikets säkerhet".

Tidningarna tiger. Mindre ängsligt att skriva om Ådalen 1931.
2020-01-20

  Bibbi VIP
Till Twitter!
2020-01-20

  Thylacine
Ja vi folket är extremt förtryckta. Det är nätt och jämt att man överhuvudtaget kan vara upprörd och nämna att en 92 årig kvinna blivit svårt misshandlad utan att folk börjar skruva på sig av rädsla över åt vilket håll samtalet drar iväg och om storebror ser en. Eller så tar man helt enkelt förövarna i försvar och skyller på alla andra och allt annat förutom på förövarna själva.
2020-01-20

  morgonstjärna VIP
bedrövligt vad händer
medmänsklighet ofödd i kuvös?
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP