Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du älskar havet vandra på klippor sitta & begrunda livet


Brev till min älskade son i Amerika

Brev till min älskade son
som bor i det stora landet
på andra sidan Atlanten
Amerika som han föddes i
du vet att jag saknar dig
längtar efter dig ständigt..
men vi vet båda att du ska
leva bo arbeta & studera där
du är åter tillbaka på Universitetet
som du tidigare gick på
för att öka dina kunskaper
du är målmedveten & fokuserad
en dag kommer du få arbeta
med uppgifter som kräver
större ansvar & stort tålamod
du är omtyckt pålitlig & noggrann
visar andra respekt & vet hur
du ska uppföra dig bland folk
artig är ett ord som passar in
livet i Amerika ger dig frihet
du älskar lilla Sverige & ser
alltid fram emot att landa här
för att få träffa mig & din syster
vandra i skogen vid sjöar & äta
din mormors hembakta tårtor
som jordgubb & marsipan
du älskar det & du älskar oss
vi älskar varandra & trots det
stora avståndet känner vi närhet
kärlekens låga brinner
mellan dessa två länder
vi ser alltid framåt
till våra kramkalas
& glädjepussar







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-20 15:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin hyllning till en älskad son!
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP