Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





[Pratbubblor]

 


Det är som

 

 

 

 

från de dagar

när hans tankar

 

 

 

hängde i luften

lite sidan om

 

 

 

 

som han nu lever

på vinsten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

av sina förluster
























Fri vers av alfa VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-07-04 18:21



Bookmark and Share


  K*
att leva på vinsten av sina förluster ... vilken förunderligt djup mening ! verkligen snygg och poetisk ! som Johan Sanden , blir jag väldigt nyfiken jag med på vad denna betyder för just dig . För egen del ältar jag denna sista mening som ett mantra och tänker att oavsett förluster så måste man leva med dem och lärdomarna man fick under tiden .
2006-07-05

  johan sandén
Den luktar disträ och lite uppgiven men endå ganska nöjd. Så kan jag själv känna mig när jag går ut bland folk ensam. Jag kanske fikar eller går på bio. Det viktiga är att man är bland folk men ensam. Helst ska man inte prata med någon. En ganska ödmjuk känsla.
Vilken tur att man inte kan leva på vinten av sina förluster.
Skulle bara ligga i sängen och förlora mig hela tiden.
Skulle kunna leva gott på det.
Skål till förlusten och nederlaget :)

Vad betyder den för dig? Jag är jättenyfiken!

TDL
J.
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén