Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internationella kramdagen

Det finns många temadagar
Och det finns många tramsiga sådana
Men dagens tema är kramar!
Kram, kram och kram!
Vi kan aldrig få för många kramar!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-21 15:20



Bookmark and Share


  Poesitjejen
Mer kramar åt folket!??
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP