Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har Tisdags blues

Jag gör spellistor på dagen som jag lyssnar på natten
Ibland vaknar jag till av ett speciellt ljud som påminner mig om något i drömmen
Jag går in i köket och tar en till banan
Livet går på som vanligt




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-21 16:09



Bookmark and Share


  Poesitjejen
Musik är ju magiskt ;)
2020-01-21

    ej medlem längre
jag brukade lyssna på en spellista med 1000 album på shuffle, i sängen hela dagarna. sen en dag råkade jag somna, eller, nästan somna. och vad ser jag i mitt sinnes öga? något, någon, höll på och ändrade om ordningen!
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP