Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något är fel

Något är fel
Jag vet inte riktigt vad det är
När jag är med dig
Så känns det inte som om du är där




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-01-25 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP