Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fraggelflumm

Tankarna bara flyger runt
Du är som en cello som står där och gör märkliga läten
Den första gången jag försökte kontrollera tankarna blev jag en svamp
Sen flög jag iväg i universum och landade i din famn
Allt kändes så tryggt
Och du var min lilla katt
Och jag var din fraggel




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-01-25 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP