Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en gång i livet träffar man någon som totalt vänder ut och in på ens person.


Reflektion.

Hon är en spegel av mitt inre.
Om det vet hon inget.
Kanske känner hon det.
Hon, en spegel av mitt inre.
Mitt inre, en spegel av hennes.
Tillsammans; en människa?


B. F. 2018




Fri vers av Bo Flodin
Läst 159 gånger
Publicerad 2020-01-28 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Flodin