Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eviga trohetsband i nöd & lust

Du var femton år då pappa fann dig
han kunde inte slita blicken från denna
helt bedårande unga kvinna som också
ägde en mycket vacker begåvad sångröst
han var tjugotvå år attraktiv kunnig & väluppfostrad
två människor fann varandra på livets väg
redan då vid så unga år mogna artiga & bar på
erfarenheter som berikade ert förhållande
ni knöt eviga trohetsband då mamma
fyllt arton år & er kärlek stod i brand
livet väntade drömmarna levde
förväntan längtan till nytt
livets dagar bara går & går
som tidens klocka tickande slår
åren sätter sina spår & idag
bär ni grått hår rynkor & visar
tecken på yttre svaghet
men inom er blommar själen
ni är som två utslagna rosor
strålar av livslust hopp tro kärlek
till varandra till era sex barn
som älskar er massor!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-29 10:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande fin hyllning.
2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP