Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarhettan ger illusioner om resor jag gjort.


Hjärnan gör sina resor

Jag känner igen mig!
Öknen vid Vegas igen?
hmmm denna värme...




Bunden vers (Haiku) av Moa Iller
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-07-04 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller