Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det rätta? Vad är frågan?


Vad är det rätta?

Vad är det rätta för mig?
Har jag gjort något fel?
Varför gjorde jag så?
Men jag förstår inte vad det är?
Du går ifrån.
Känner jag mig ilsken?
Har allt blivit nåt fel?
Ja, det är frågan




Prosa (Novell) av Elli
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-07-04 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER