Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2020- Början på slutet av vårt samhälle

Nu för tiden så räcker det med ett fel ord
och pojken förbereder sig för mord

Om du vågar sitta i hans bord så måste du vara redo med mod
för livet han lever är skräckens synonym till grov

I en verklighet som staten skapa , där du måste ha stake för att prata
men alltid leva som du hatar , du drömmer men i drömmen där ingen vaknar

Dem kastade in han i helvettet men han kom ut som djävulens högra
Tankarna helt och hållet så störda , ett fel ord och han är redo för att döda
Han lärde sig av dem bästa att döda , och de är han som själen måste skörda.

Vi kan skylla det på han, de är väl lättast?
Men i ett system där utomstående ser som det bästa
så är det nog lättast och skylla på barnet eller modern som sägs sitta ansvaret

Men de glömmer bort att staten och utanförskapet är skapat av folk med slips
och kostym , med en parfym som är värd hela socialbidraget
Att barn får sova utan ett tak i 20-talet är ju helt patetiskt och galet

Skyll på barnet som inte kunde äta sig mätt , skyll på barnet som inte vet vad som är rätt . De klart pengar skapar problem som ingen vill lösa , för skattebetalarna
tänker på sin lön och vill inte slösa , eller rättare sagt politikerna.

Han var ett barn som fick axla sig till en man, ett barn som fick producera pengar med gram , ett barn där sanden på gården var hans strand.

Nu sitter han inne, redo för livstid fast det var staten som skapade hans livsstil.

Vi kan skylla på barnet för att sova gott på natten , men vi kan sörja i tidningen när han ligger skottskadad i backen.

Låt dem sålla ut sig själva , i en stat där ingen ville hjälpa.

Välkommen till 2020 , detta kallas för början på allt slut.
håll i kragen och sitt med ett glass rött och njut.





Fri vers (Fri form) av den råa sanningen.
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-01 19:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm snitsig logga
har dock bestämt mig för vara positiv
det ger ett annat driv


2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

den råa sanningen.