Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Truth Will Prevail där fick ni er, alla lögnare & gaphalsar

Sanningen segrade & vilket brandtal
vilket jubel som spred glädjens nyheter
alla lögner fick ge vika alla smutskastningar
alla försök att dumförklara nervärdera
attackera President Trump misslyckades
som han sa, vi har gått igenom ett helvete
men vi stod kvar med högt huvud & kämpade på
mot alla falska anklagelser allt hat allt hot..
demokraterna har nu grävt ett ännu större hål
nästan så man kan höra deras väsande vrål
en efter en faller de ner & också omkull
Pelosi gillar dricka & har ofta varit full
de klarade inte av alla avslöjande ord
alla elakheter de spridit på jord
ondskefulla individer som
gjort allt för att svartmåla
förtala förminska Presidenten
men de lyckades inte
sanningen segrade över
deras falska anklagelser
Truth Will Prevail
it always will, amen







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-06 21:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner mig tacksam.
2020-02-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP