Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suck.....bara suck


RUNDGÅNG

Morgonen som skulle ge mig tillförsikt
blir bara start

Dagen som skulle ge mig glädje i uppgifter
blir bara verkställande

Kvällen som skulle vara umgänge och lust
blir bara väntan på sängen

Natten som skulle bädda in mig i trygghet
blir en orolig väntan på morgonen




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-07-05 07:49



Bookmark and Share


  kath
ibland är rungången början på något nytt men vi är otåliga och tycker stampandet är en börda ........ kanske livet bara mediterar en stund för att hämta kraft ........................ gillar textens vardagliga funderingar
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP