Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varma strålar fyller bröst

Vilar i en famn av kärlek
inombords jag känner frid
oavsett hur mycket det stormar
oavsett en värld i strid

Hjärtat nynnar ofta sånger
lyfter själ till högre nivå
bort från livets mörka dagar
som vi alla råkar på

Söker mig till ljusets källa
söker mig till glädjens tröst
själen upplever ljuvlig värme
varma strålar fyller bröst









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-09 22:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2020-11-15

  Ezmeralda VIP
Fint diktat.
2020-11-12

  Maud Louise
Otroligt vackert, vilken poesi
2020-11-10

  siv birgitta.a. VIP
vackert tänkt tack så mycket
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP