Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till fosterjorden är oändlig

Även glassbussen får också smaka på
den groteska sataniska samhällsutvecklingen
det gäller att ta för sig så länge man kan
tänker de ondskefulla hatiska individerna
som hoppar på oskyldiga människor & stjäl
rånar små barn stora alla åldrar är angripna
säkerheten plockades bort för länge sen
att tro att landet är tryggt är att leva i
lever med skygglappar & är vilseledda
hjärntvättade av propagandans falska
budskap som serveras ut dagligen
hela tiden ska etablissemanget vinkla
vrida tvista vända på händelser
sanningen är för dem hatad & det
visar på att de är döpta i lögnens hav
genomdränkta av dess illaluktande
vatten som stinker över hela avlånga land
makthavarna applåderar till detta
de står ansvariga ty de har sista ordet
de är ju de som bestämmer vid bordet
folket har ingen talan de blir överkörda
politiker älskar att sätta munkavle på oss
som är obekväma & gör våra röster hörda
de vill skrämma oss till total tystnad
angriper yttrandefriheten från alla håll
vi ger oss inte så lätt vi fortsätter framåt
kavlar upp ärmarna vässar våra pennor
gurglar våra halsar så att vi hörs än mer
kärleken till fosterjorden är oändlig
vi gråter då vi ser hur det faller ner









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-03 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP