Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som Titanic sjunker det ner i havets mörka djup

Hela tiden ska det sparas in på äldre
politiker behandlar dem som om de
inte längre betyder något i samhället
de verkar vilja att de svagaste ska dö
de är en belastning en börda för dem
men innan det händer pågår en enorm
stöld på deras mycket små pensionslöner
alltför många har inte råd att besöka tandvård
kostnaderna har bara gått upp & upp..
matkostnaderna likaså & alltför många
kan inte fylla sina hungriga magar till mättnad
hemlösheten ökar också men det skiter politiker i
mer & mer syns den ökande fattigdomen
i landet som en gång ägde en blomstrande
välfärd & den var mycket omtalad i världen
idag är den endast ett minne & har ersatts
av en haltande infekterad & mycket vissen..
hela landet har blivit så sjukt att man inte längre
förvånas över alla bisarra politikerbeslut
att fortsätta tillåta Sverige vissna ner
är att hålla med acceptera det man ser
det går inte att mörklägga mer...
ni som bestämmer är medskyldiga
ansvariga för landets undergång
precis som Titanic sjunker det
ner i havets mörka djup & man
kan höra sången närmare Gud till dig
pågående begravning framför våra ögon
om inget drastiskt görs så är det evigt goodbye







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-08 11:07



Bookmark and Share


    lydriket
Bra brandfackla, mare. Igen.

De politiker som idag styr Sverige föraktar Sverige. Och för det får de bra betalt.

När föraktet skall implementeras hos och mot det svenska folket riktar sig dessa politiker, likt förslagna åldringsrånare, först in på de svagaste, dvs åldringarna, från vilka man förväntar sig minst motstånd och protester.

Nationalekonomen Hans Jensevik har i detalj och mycket pedagogiskt förklarat denna ökända strategi.

De människor som byggt vårt land är minst värda i en globalistisk kontext.
2020-02-17

  morgonstjärna VIP
hm det är inte enbart historia berättelserna om Ättestuporna
människans grymhet är inte nymodighet
men borde lärt sig med tiden, kan det var så att mycket vill har mer och går då gärna över andras ryggar
2020-02-17

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Sverige håller på att avvecklas. Det är för dyrt att ha landet befolkat.
2020-02-17

  Bibbi VIP
Tyvärr är det så.
2020-02-10

    ej medlem längre
vi får fly till turkiet istället! =P
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP