Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min penna fortsätter skriva, om vad som sker i mitt land, jag älskar det alldeles för mycket, har starka kärleksband!


Förfallet går inte att gömma sanningen visar i ljus

Inget förvånar mig längre..
i landet som helt har spårat ut
finns ingen ände på vansinnet
man undrar när ska det ta slut?

Politiker står bara & babblar
bryr sig inte om våldet som sker
bryr sig inte om alla attacker
alla skjutningar explosioner + mer

Hela tiden angrips oskyldiga
rånas trakasseras med hot
våldtäkterna fortsätter angripa
utan att styrande sätter ner fot!

Laglösheten är ett faktum
kriminella får härja helt fri
polisen bakbundna tystade
men inom som kokande bi

Det jäser ordentligt det puttrar
människor massa ilska har
tryggheten är som bortblåst
absolut ingen säkerhet kvar

Förfallet går inte att gömma
hur mycket media försöker gör
sanningen visar helt klart talar
hoppas deras lögner snart dör..

SVT-julvärd vill slå Trump på käften
fler som instämde i hennes ord
men skulle de sagt så om Löfven
då skulle det utlösa helvete på jord

Lågt IQ helt galet förvirrade
är dessa pk varelsers sätt
bojkott är vad som gäller
är så enormt på dem mätt!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-12 09:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sanningen i ett nötskal.
2020-02-14

  Thylacine
Du beskriver väl i din text det sjuka som händer och hur förbannat illa det känns.
2020-02-12

  Koloristen
Våldsverkarna är ofta sittande regerings kärnväljare. Därav uteblivna åtgärder mot buset!
2020-02-12

    lydriket
Du beskriver väl i din flödande text med patos och vilja en besynnerlig tid av tystnad och rädsla.
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP