Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så dags. ..



Hamnarbetar paret
Efter över 30-år.

Satt och tänkte,var
förvånade över hur
de hamnat där

Och inte tog sig
Vidare någon
Annanstans i livet

Kanske var det
för att de varit så
Förankrade i nuet

Och inte sett längre
Än näsan räckte

När tiden gått dem
Alldeles förbi

Men det var ju ändå
För väl att de hade
Varandra

Hunden, kattorna
och
sin lilla trädgård. ..




Fri vers (Prosapoesi) av Sefarge VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-21 06:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, kanske var det ändå ett bra liv.
2020-02-21

  Bodingen VIP
De var nog väldigt nöjda ändå, grannens gräs behöver inte vara grönare.
2020-02-21

  Scarlett Miryam VIP
Livet behandlade mig väl: en stund fick jag sitta här tillsammans med dig. Åh.

(Folk som far runt överallt, vad letar de efter? "Hemma"? "Rosebud"?)
2020-02-21

    Lena Staaf VIP
Det låter som om de har ( och har haft) ett bra liv. Om de inte blivit utslitna förstås. För vad är det som är det viktigaste i livet egentligen?
2020-02-21

  Kungskobran VIP
Det räcker långt
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP