Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment

ta dig tillbaka,
till tomma toner
i blått
försök se längre än
horisonten, i regn,
smälter du ner i jorden

närvaro mätt i skratt
jag är giftet i drinken du
aldrig drack
för vi levde i en annan dimension

vi tre
adrenalin, blod
tid ger utrymme för
långtidsminne

jag faller ihop innanför slottets väggar
det finns ingen som lagar
mina fönster
jag vill skrika till dem,

jag är värd det här




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-21 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser