Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod står skrivet i hjärtat äger kunskap smart är klok

Tack gode Gud för Åkesson
han om någon är helt rak
trots alla pajer som kastats
kämpar han på för sin sak

Genom åren har han visat
vem han är & vad han vill
många gånger helt ensam
trots motstånd högt sagt till

Mod står skrivet i hjärtat
äger kunskap smart är klok
förnuftig förståndig & artig
som en intressant intellektuell bok

Politiker har länge härmat
försökt ta efter hans sagda ord
han om någon har sagt sanningen
vad som händer på Sveas jord

Nu äntligen har han kommit
högst på pallen nummer ett
folk jublar går inte att gömma
han om någon rockar fett!

Så många som är avundsjuk
den lilla ledaren sjunker som sten
han har bespottat spridit lögner
han är absolut inte rumsren!

Människor ser hör & fattar
media har länge spridit skit
de är bra på att förminska
bespotta folk som bär hud vit

Tiden som gått har avslöjat..
politiker ljugit på löpande band
nu står de där som "nakna kungen"
medan Svea sjunker som timglas sand

Det man sår får man skörda
det kommer en dag för envar
bäst att hålla sig till sanningen
där finns alltid bästa svar!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-25 19:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rätt!
2020-03-03

  Thylacine
Bra skrivet mare!
Ja det förnuftiga segrar med tiden.
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP