Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa i ensamhet är så fint där föds många tankar på rad

Stillheten & jag gör sällskap
kvällen är fylld med frid
läser skriver i tystnaden
tar till vara på dyrbara tid

Filosofen skribenten poeten
många kallar mig för just det
kanske är det som de säger
känner mig ibland som poet

Livet vandrar ständigt på
mina hållplatser gör mig glad
skapa i ensamhet är så fint
där föds många tankar på rad







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-22 21:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till min Vän!
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP