Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelen penslar ut skönhet paletter olika färg

Åter har gryningen stigit
bortom horisontens rand
sträckt ut sina varma strålar
över människor vatten land

Dagen väntar på uppdrag
gör sig redo för olika slag
nykläckta tankar väntar
att ta för sig av denna dag

Öppnar famnen mot ljuset
välkomnar till inre rum
att se solen gå upp tidig morgon
gör mig mållös alldeles stum

Paletter målar sina tavlor
olika nyanser olika färg
himmelen penslar ut skönhet
känns ända in i märg








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-23 10:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2020-02-24

    lydriket
Det är vitalt för fortsatt psykisk god hälsa och överlevnad att finna sin egen prunkande palett mitt i den fientliga statens helt öppna och oförlåtliga aggression mot sitt eget folk.
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP