Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Viskar mjukaste orden jag älskar dig

Utan Dig skulle jag inte orka
utan Dig skulle livet kännas tomt
med Dig känner jag hoppfullhet
en frid som når djupt in i min själ
Du inspirerar fyller mitt hjärta med glädje
Du gör så att jag orkar med livets problem
för jag vet att Du bär dem åt mig
Du är så kärleksfull öm & när jag
är ledsen gråter tröstar Du mig
torkar bort tårar på min kind
viskar mjukt orden
jag älskar dig








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-23 20:29



Bookmark and Share


  Koloristen
Där satt den!
2020-02-24

  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP