Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagform



Du befarar mig
i jagform
i nutid

i skogars fullständiga djup
och förnekar min källa

Jag viskar ju bara,
håll mig nära


redeye




Fri vers av redeye
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-07-05 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye